RETOUREN / RUILEN

RETOUR

Ben je toch niet helemaal tevreden met je bestelling? Jammer, maar dat kan gebeuren! Lees hier hoe je jouw bestelling kunt retourneren.

Check eerst of jouw bestelling in aanmerking komt voor retourneren:     

  • Wij dienen de retour binnen 14 werkdagen ontvangen te hebben.

  • De artikelen dienen ongedragen en in originele staat te zijn en zijn voorzien van de originele labels en etiketten. Controleer direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken wij dit zo snel mogelijk te melden door contact met ons op te nemen.

  • Het passen van artikelen is uiteraard toegestaan. Labels en etiketten mogen daarbij niet verwijderd worden. Indien je een artikel wilt retourneren, zorg ervoor dat je het artikel niet vies maakt en in de originele staat naar ons terugstuurt.

  • Beautyartikelen, oorbellen en lingerie/badkleding kunnen niet geretourneerd worden vanwege hygiënische redenen.  De kosten voor het retourneren zijn voor je eigen rekening. Tevens ben je aansprakelijk voor de aankomst van de retourzending. Zorg er daarom voor dat het pakket voldoende is gefrankeerd anders kunnen wij het niet in ontvangst nemen.

Voldoe je aan bovenstaande voorwaarden? Dan kun je je artikel naar ons terugsturen.

Meld je retour aan door een mail te sturen aan info@coolfashionmoms.nl en vermeld daarin de reden van de retour, je naam, ordernummer, product - en rekeningnummer. Vervolgens kun je de retour (op eigen kosten) terug sturen, met de pakbon en ingevuld retourformulier, naar onderstaand adres:

Cool Fashion Moms
Bregweid 8
1749 DJ Warmenhuizen

Print hier het Retourformulier

 CREDITNOTA

Als wij jouw retour hebben ontvangen, sturen wij je een creditnota per mail. Je kunt dan het aankoopbedrag binnen 14 dagen op je rekening, creditcard of PayPal account verwachten.

RUILEN

Bestelde artikelen kunnen helaas niet worden omgeruild voor een ander artikel. Je kunt het artikel uiteraard retouren en dan een andere maat bestellen.

 

 

 

© 2018 - 2021 Cool Fashion Moms | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel